Menu Sluiten

Impressie van de bloemschikavond in 2019.

In 2020 zijn geen bloemschikavonden georganiseerd in verband met de maatregelen rondom het corona virus. Zodra wij onze activiteiten weer kunnen hervatten, zullen wij ook weer bloemschikavonden organiseren.

Op 23 oktober 2019 was weer de maandelijkse bloemschikavond in onze huiskamer met elf dames: vrijwilligers van het Huis van Verhalen met buren, vriendinnen en andere bekenden. Dit keer maakten de dames een herfststuk onder leiding van Solita en Brenda van Creasolri Bloemcreaties . Hieronder een korte impressie van deze gezellige avond.

Na de koffie/thee werd aan iedereen een houten stellage uitgereikt en de huiskamer leek wel een timmerwerkplaats.

Maar met veel enthousiasme en soms met hulp van Solita en Brenda , werden het in de loop van de avond prachtige bloemstukken.

Rommelig was het natuurlijk wel geworden, maar na afloop kwamen zoals altijd na het bloemschikken de bezem en stoffer en blik te voorschijn en werd er gezamenlijk opgeruimd.

Al met al weer een heel gezellige en productieve avond. Mocht u ook interesse hebben om mee te doen (tegen betaling van een kleine eigen bijdrage), laat het ons dan weten via info@huisvanverhalenenschede.nl of telefonisch 053 4316288.

©Julia A.