Menu Sluiten

Nieuws 2016

Mei 2016

Stem op het Huis van Verhalen met de Rabo Clubkas Campagne

Bij de Rabo Clubkas Campagne bepalen de leden welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. Tijdens de actieperiode mogen alle leden twee stemmen uitbrengen. Let op: klanten zijn niet automatisch lid.

Verenigingen en  stichtingen die bij Rabobank Enschede-Haaksbergen bankieren, kunnen meedoen aan de Rabo Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Van 1 mei tot en met 30 mei 2016 kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Begin mei ontvangen alle leden een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap van de Rabobank vind je op deze pagina

April 2016

johnkoninklijkeondersch
John van Aart ontvangt Koninklijke onderscheiding

Nadat vorig jaar Hennie en Sipko ter Burg een koninklijke onderscheiding ontvingen, was het nu de beurt aan “onze” John. John is bestuurslid en inspirerend ambassadeur van het Huis van Verhalen en staat altijd klaar met hulp en advies.

Hij heeft de onderscheiding ontvangen voor zijn inzet als:

  • Vrijwilliger Enschedese Drum- en Showband (nu EVC)
  • Vrijwilliger bij de Brandweer (Bedrijfs Opvang team en personeelsvereniging)
  • Vrijwilliger bij het Huis van Verhalen in Enschede

John had geen idee dat hij een koninklijke onderscheiding zou krijgen. Hij meende een afspraak te hebben over het houden van een presentatie. In plaats daarvan ging hij weg van het stadhuis als Lid in de orde van Oranje-Nassau, nadat burgemeester Van Veldhuizen hem de onderscheiding had opgespeld.

Collega’s en andere vrijwilligers kregen ‘s middags de gelegenheid om John te feliciteren met zijn welverdiende onderscheiding, tijdens een hapje en een drankje in het Huis van Verhalen.